Hier onder kun je filmpjes vinden die in de loop der jaren zijn gemaakt. Je moet even geduld hebben voor dat de filmpjes zijn geladen vanaf Youtube.

Zomerkamp waterscouting St. Franciscus Roermond 2012, Lithse Ham: The foammat waterski-battle....

Impressie JubJam100 scoutingkamp in Roermond met onder meer de lichtjestocht en het eindfeest aan de Maasplassen in Roermond (juli 2010). Waterscouting st.francsicus Scouting st. Joris Leeuwen

Tonrollen bij waterscouting St. Franciscus in Roermond tijdens de kerstviering 2010

Vletkeren 2007 in Maasbracht bij Waterscouting De Oude Tip tijdens de openscheepvaartdagen.

Geschiedenis

Hier onder vind je filmjes van vroeger die door Hans Ursem zijn geplaatst op Youtube.

NaWaKa in Nieuwkoop. Waterscouting St. Franciscus (Roermond) heeft twee afdelingen; de troep en de stam die beide in Nieuwkoop aanwezig zijn. St. Franciscus baarde door de aanwezigheid van haar twee sloepen, de 'CHARLEY' en de 'BORIS', afkomstig van de SS Zuiderkruis, veel opzien en verwerft mede daardoor de 'Blauwe Wimpel'.

De festiviteiten rond de viering van het 50-jarig bestaan van Waterscouting St. Franciscus Roermond op 22 en 23 mei 1982.

1965. De Stam van Waterscouting St. Franciscus Roermond op het NaWaKa in Nieuwkoop.

1964. De Stam van Waterscouting Roermond op zomerkamp in Friesland.

1963. De Stam van Waterscouting St. Franciscus Roermond op zomerkamp in Friesland

1962. De Stam van Waterscouting St.Franciscus Roermond op zomerkamp in de Franse Ardennen.