Website blog (oud)

Op naar Facebook!

De foto's en verhalen komen voortaan jullie kant op via Facebook! Via onze Facebook pagina kan iedereen gemakkelijk foto's uploaden, filmpjes maken en commentaar geven op alle leuke dingen die er voorbij komen. 

Dus vanaf nu kun je alle foto's en leuke verhaaltjes vinden op:

www.facebook.com/waterscoutingstfranciscus/

Een fijne kerst en goed nieuwjaar!

Namens het bestuur en alle staf wil ik iedereen een fijne kerst en een goed nieuwjaar wensen! Niet teveel oliebollen eten en natuurlijk voorzichtig met vuurwerk. We hopen jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar!

Een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

De laatste papieren brulboei

Dit is de aller laatste papieren brulboei die uit gaat komen. Na 49 jaar en 163 edities gaan we verder op het internet.

Klik op het plaatje van de Brulboei om de brulboei als pdf te openen.

Brulboei 162

De nieuwe brulboei voor het najaar van 2016 staat online! Klik op het plaatje van de Brulboei voor de pdf versie.

De papieren versie rolt komende week van de pers!

Brulboei 161

De brulboei voor de zomerkampen staat online! Klik op het plaatje van de Brulboei voor de pdf versie.

Wij willen iedereen een super mooi zomerkamp wensen!

Brulboei 160

De laatste brulboei voor de zomerkampen is weer uitgekomen! Allemaal veel plezier met het lezen van deze brulboei een lekker glas drinken met veel ijsklontjes (als de zon eindelijke eens wilt gaan schijnen...).

Ondanks dat de zomervakantie en de zomerkampen nog niet begonnen zijn, wil ik jullie toch alvast een heel fijn, zonnig, gezellig en spetterend kamp wensen!

Het overzicht van alle brulboei's vind je hier.

3x 2e op zwijntjes en biggen race!

We zijn afgelopen weekend 3x 2e geworden op de zwijntjes en biggen race! De Dolfijnen hebben de 2e prijs binnen gesleept bij de spelletjes ronde en we hebben bij het zeilen ook de 2e prijs in de CWO2 én de CWO3 categorie!

Natuurlijk bedankt voor iedereen die zo goed zijn best heeft gedaan!!!

 

Fijne kerst en een goed 2016!

De staf en het bestuur wensen jullie allemaal een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! We hopen jullie in het nieuwe jaar allemaal met 10 vingers terug te zien aan de haven :)

Brulboei 159

De nieuwe kerst brulboei staat weer online en is op papier uitgekomen. Allemaal veel plezier met het lezen van deze brulboei bij een warme kop chocomel! 

Het overzicht van alle brulboei's vind je hier.

Brulboei 158

Net voor het einde van het vaarseizoen is brulbloei nummer 154 weer digitaal en op papier uitgekomen. Nu gaat het winterseizoen beginnen waarbij alle bootjes weer een mooi nieuw laagje verf krijgen en er weer hard gewerkt gaat worden aan de insignes. Allemaal veel plezier met het lezen van deze brulboei bij een warme kop chocomel! 

Het overzicht van alle brulboei's vind je hier.

Doorstroming 2015

Afgelopen weekend zijn de oudste kinderen van iedere speltak weer doorgestroomd naar de volgende afdeling. Na het grote "Levende Pictionary" spel, kwam iedereen terug bij ons gebouw, waar de WVA een super mooie stormbaan had gebouwd. 

 

Alle 'doorstromers' moesten over de stormbaan om begroet te worden door nu nieuwe afdeling!

 

Kijk in het fotoalbum voor alle foto's!

 

Lucht Foto's

Afgelopen week is Maartje Willard een stuk gaan vliegen in een propeller vliegtuigje. Ze had haar fototoestel bij zich en is toen over ons scoutingterrein gevlogen. Zie hier onder voor deze mooie plaatjes! 

 

Klik op "Lees Meer" voor de rest van de foto's in groot formaat!

Lees meer: Lucht Foto's

Zomerkamp Dolfijnen

Ook de Dolfijnen zijn weer terug van een OER gezellig kamp. De kids en staf hebben er weer een onvergetelijk kamp van gemaakt! In het fotoalbum staan de foto's!