Voor vragen over onze accommodatie, neem contact op via het contactformulier en selecteer 'Accommodatie' als onderwerp.

Het verenigingsgebouw van Waterscouting St.Franciscus ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Roermond, direct aan de Maas. Men bevindt zich hier in het midden Limburgse watersportgebied. Tegenover het gebouw is een grote openbare speelweide met diverse speeltoestellen. Zou men naar het bos willen, dan kun je naar een groot natuurgebied aan de rand van Roermond (de Meinweg). Aan de andere kant van Roermond is een overdekt- en een buiten zwembad.

Hieronder een sfeer impressie van de locatie.

Vanuit het gebouw kan men met een auto of fiets naar diverse leuke dorpjes zoals bijvoorbeeld het witte dorpje Thorn, Wessem of Stevensweert. Echter in Roermond valt ook veel te beleven. Voor informatie betreffende allerlei activiteiten in het midden Limburgse kan men terecht bij de VVV. Het verenigingsgebouw is voor scouting groepen, verenigingen, scholen en ander soortige gezelschappen te gebruiken.

Wat is er zo allemaal beschikbaar:

• Groot lokaal, waarin geslapen zou kunnen worden. (bedjes cq matjes zelf meebrengen)
  • Keuken met groot fornuis, koelkast + eet tafels
  • Compleet bestek en borden voor 40 personen
  • Pannen en keuken gereedschap
  • Een lokaal dat is ingericht met banken, waar bijvoorbeeld de leiding zou kunnen overnachten
  • 2 Douches
  • 3 toiletten
  • Buiten 3 wasbakken
  • Tevens is er een grote loods, welke gebruikt kan worden bijvoorbeeld slecht weer accommodatie

Ben je geïnteresseerd in ons gebouw? Dan kun je kijken op de Contact pagina. Hier staat de persoon waar je contact mee moet opnemen. Wil je meer informatie over de omgeving, de dichtstbijzijnde dokter, de routebeschrijving, een kaart van de omgeving of het telefoon nummer van de taxi centrale? Download dan de informatie map voor gebruikers onder Downloads / Links.

Het terrein:

Troep lokaal (groot slaap lokaal):

Keuken (met de servies kasten):

Wilde Vaart lokaal (comfortabel lokaal om het 's avonds gezellig te maken):

De hal onder en de gang boven:

Het sanitair:

Boten die ter beschikking gesteld kunnen worden:

Omgeving: (tegenover het clubhuis is een groot grasveld)