Open dag 2022!

In MailUpdate by adminLeave a Comment

Op 17 september 2022 organiseert Waterscouting St Franciscus een open dag. 

De open dag is het moment om kennissen, vrienden en familie mee te nemen om te laten zien hoe leuk het is om bij de waterscouting te zitten! We hebben allerlei leuke, interactieve activiteiten gepland voor jong en oud. Ken jij iemand die benieuwd is hoe het is om jeugd- of staflid te zijn? Dit is dan de dag om langs te komen! De stafleden zullen aanwezig zijn op ons terrein om vragen te kunnen beantwoorden. Zie je staf zijn niet zo zitten maar zou je toch graag een steentje bij willen dragen? Lijkt staflid zijn je niet zo leuk, maar vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en het terrein mooi te houden voor de kinderen? Kom dan gerust langs om duidelijkheid te krijgen of de hoe en wat. Zoals je ziet hebben wij wat voor iedereen! Kom tussen 12:00u – 17:00u gerust langs voor een koffie en wat lekkers! 

Wanneer?

  • 17-9-2022 van 12:00 tot 17:00

Waar?

Voorstad st. Jacob 170,
6041LN, Roermond

Tijdens deze open dag zijn wij hard op zoek naar

  • Nieuwe leden
  • Nieuwe stafleden
  • Een terreinbeheerder

Leave a Comment